WERELDKAMPIOENSCHAP 2018

14 JUNI - 15 JULI  

Het etablissement is vanaf de achtste finales (30 juni) elke dag open vanaf een uur voor aanvang van de eerste wedstrijd.

 Het grenzeloze Rusland verwelkomt zijn vrienden

Net als tijdens het W.K. van twaalf jaar geleden zijn de oranjehemden afwezig. Net als tijdens de W.K.'s van 1986, 1982, 1970, 1966, 1962, 1958, 1954, 1950 en 1930. Het is eigenlijk een soort van normaal. Maar wat deden we eigenlijk in zo'n lege zomer van 1930..?

De Rode Duivels waren er toen al wel bij, al zullen ze die julimaand niet voor de televisie gekluisterd hebben gezeten. Dat deden ze wel bij de historische wedstrijd tegen de gastheren van dit jaar...

 

Ook historisch was de aktie 'Bloed Aan De Paal' voor het WK in ArgentiniŽ. Toen gingen de Nederlanders wel en grepen net naast de wereldbeker uit de bloederige handen van Zorrequita's grote vriend Videla. Dankzij het geslaagde optreden van onder meer Poetin's grote vriend Dick Advocaat, zijn we veertig jaar ouder en wijzer geworden. Dus boycot Nederland nu wel het WK. Er is over nagedacht dit keer...

 

 

Rusland 2018 Politiestaat?

Nee, Duitsland 1936 en ArgentiniŽ 1978. Dat waren politiestaten.

Zou het...?

 

De Tweejaarlijkse Verrukkelijke Voetbaltoto

In De Klarist

 

Onovertroffen is de schaduwcompetitie in de vorm van een W.K.-toto waar iedereen zo maar aan mee mag doen, hoewel het geen goed idee is voor mensen die zich zelf roemen om hun voetbalkennis. Doorgaans wordt deze toto gewonnen door mensen die het verschil niet weten tussen de middenstip en de penaltystip. In weerwil van ten onrechte toegedichte tradities heeft de befaamde Kristal-complotterie hier geen enkele inbreng in.

spelregels en

wedstrijdschema

>>>