DEUTSCHE WOCHE

woensdag 26 t/m zondag 30 september

 

 

Tijdens deze vijfdaagse week is het mogelijk (een) weekkaart(en) te kopen voor het luttele bedrag van € 20,-. Met deze kaart staan er deze dagen maar liefst zeventien pullen bier klaar...!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

WOENSDAG 26:

Open vanaf half zes 's avonds. De wedstrijd FC St. Pauli vs. SC Paderborn begint een uur later. Uiteraard op groot scherm te zien.

DONDERDAG 27 open 21:OO uur

VRIJDAG 28:          OKTOBERFEST ROCKNACHT  

vanaf 21:00 uur

Het begon in 1810 met een paardenrace, jaren later kwamen de eerste biertenten, en die werden zo groot dat de wedstrijd is komen te vervallen. Gelukkig maar; geen idee hoe je een paardenrace in de kroeg regelt. Een bierfeest daarentegen... Deze nacht dompelt het etablissement zich in Beierse hosen. Klanten die dat ook doen krijgen een liter bier van lokaal.

ZATERDAG 29 open 21:OO uur

ZONDAG 30:

Open vanaf half elf 's ochtends !!

De wedstrijd voor het Hamburgse kampioenschap vangt aan om 13:30 uur. Titelverdediger (sinds 2011) FC St. Pauli treft uitdager Hamburger SV voor de heenwedstrijd. De return is ergens in maart komend voorjaar.

 

MEISTER FRÜHSTÜCK

Vooafgaand aan de stadsderby is het mogelijk te genieten van een Duits ontbijt tussen 11:00 en 13:00 uur. Kosten € 5,- per couvert.

Later op de middag kunnen de ontbijtgenieters een gratis drankje per Paulianer doelpunt meepikken.

Aanmeldng voor het ontbijt dient uiterlijk woensdag de 26e te gebeuren. Inschrijven kan ook per mail: >>> knut@kristalmaandag.nl